Ny blogg.

Gott folk! Jag har beslutat att byta bloggportal då jag tycker blogg.se är rätt tråkigt.
Det kommer bli mer och bättre läsning!

Så följ mig gärna på nya bloggen.

http://lindaeklund.myshowroom.se/


Puss!

The Soap bar.

Igår firade favorit-onsdagsstället Soap 14-årsjubileum. Och vi var självklart där. Och trevligt var det som vanligt.


Att ta steget.

Just nu pågår ett känslomässigt kaos inuti mig.. Jag hatar det. Men det kanske det är värt?
Jag ska iallafall våga chansa. Ta steget. Det får bära eller brista.
I söndags.

Den 13e november var det Fars dag.
Som de flesta vet har jag inte längre någon pappa värd att fira eller ens ägna en tanke. Han har bränt alla broar och kommer aldrig aldrig bygga upp nåt igen. Han är förlorad. Och jag försöker glömma honom för var dag som går. Tyvärr finns det vissa saker som gör att jag påminns ibland. Men man får kämpa på ändå.

Men istället har jag VÄRLDENS BÄSTA nästan-pappa Stefan! Han är tamejfan helt outstanding. Så tack, tack för att du finns i mitt(våra) liv


En kul grej.

Idag har jag skickat en ansökan till en grej, inget allvarligt för min framtid eller så. Bara en rolig grej som jag verkligen velat göra. Haha vi får se vad tiden utvisar! :)

By the way har jag gått 1 mil/dag de senaste 3 första dagarna denna vecka. SÅ vi fortsätter väl med det! Jag är fan duktig!


Julen.

Jag älskar julen. Verkligen! och längtar verkligen efter att få julpynta, myset och all god mat o allt som hör julen till! Men alltså, något jag inte förstår är de människor som julpyntar nu?! Alltså det är bara 8e november och 3 veckor kvar till första advent. Jag julpyntar, eller sätter upp ljusstakar/julstjärnor och möjligtvis julgardiner första advent. Och granen sätter man upp ca 2 dagar innan julafton.
Man förstör ju julen genom att julpynta nu. Och då är jag verkligen en person som fullkomligt älskar julen! Man vill ju vänta på att få pynta, man vill räkna ner. Jag menar, ska vi ta fram påskriset i januari då eller kanske sätta upp en midsommarstång i april? Nej lite får man faktiskt hålla sig. Enligt mig försvinner myskänslan. Nåväl.

Jag längtar iallafall som sjutton till Julafton och alla dess dagar runt i kring och innan, tror att denna jul kan bli himla mysig! Har till och med varit duktig att börja med julklappar istället för att springa som en tok den 22a!
Något som jag faktiskt skulle vilja göra är att gå på julbord innan julafton, älskar julmaten! Någon annan som är sugen?


46 dagar kvar till julafton!


Jag är bra!

Avverkade lite mer än 5 km powerwalk igår. Och idag fick det bli 1 mils powerwalkande. Så jäkla skönt att vara igång igen! Känner mig redan lite slankare och det händer saker med kroppen :)

Min middag efter powerwalken blev detta. Helt underbart gott!

Lax i ugn.
Rödbetor i ugn.
keso.
Gurka.

Enkelt och fruktansvärt gott o nyttigt!


Moster Linda!

Ja, ni läste rätt! Den 11 maj är det beräknat att jag ska bli moster. Alltså ska min lillasyster Sarah bli mamma! Haha. Känns helt knäppt då hon är yngre än mig och jag ser (och kommer nog alltid se) henne som ett barn även om hon faktiskt är vuxen :)
Jag är jätteglad för både henne och Mickes skull och jag vet att de kommer bli bra föräldrar trots att de är unga. Men de är så medvetna, har erfarenhet och Sarah kommer fortsätta sitt pluggande efter 1 år.

Sarah och jag har haft vilda diskussioner om att skaffa barn tidigt. Så hon var lite orolig över att berätta detta för mig, men det handlar främst om att jag inte vill vara 20, eller helst inte under 25 innan jag själv skaffar barn. Men jag är lika glad för deras skull om hon är 20, 26 eller 30 år när hon skaffar barn.

Så nu får jag snosa bebis men behöver inte skaffa en egen på ett tag. Perfekt!(Mormor, Sarah, Martin, jag och morfar. Kanske världens mysigaste bild.)

Klapp på axeln!

För att jag har varit så jävla duktig idag! Powerwalk imorse i 45 min och powerwalk nu under kvällen med Sofia. Totalt lite mer än 1,5 mil. Taggad till tusen och imorn kör jag igen! Åh vad det känns bra. Dessutom har jag laddat ner appen "Shape up" där man skriver in vad man väger, hur mycket man vill gå ner, hur mycket man vill gå ner i veckan osv.. Så får man veta hur många kalorier man får äta/dag. Självklart noterar man också vad man tränat. Skönt att ha nåt som peppar en.

Imorgon ska jag avslöja något roligt :)

1 November.

Tiden bara springer iväg! Och jag har aldrig varit så motiverad som nu! Efter en havregrynsfrukost och kaffe ska jag snart ut på min första powerwalk för dagen. Förresten, efter denna helg som kommer ska jag inte dricka någon alkohol fram till julafton för att ge mig en extra skjuts i min get-back-to-fitness-period. Jag har gjort det förr, och gör det igen :)


RSS 2.0