Dan före dan,före dopparedagen!

Jag längtar till julafton. Men jag längtar också till nyårsafton. Då ska jag bära denna UNDERBARA kreation! Gud vad snygg jag ska vara ;)


Välkommen julstress!

Åh herregud... Jag har just kommit till insikt att jag har VÄLDIGT mycket att göra fram till julafton. Har inte handlat klart julklapparna. Dessutom har jag hand om Johans stall tills den 27e. Stressen har precis gjort sig hemmastadd! Imorgon ska jag hjälpa mormor att handla julklappar. Ska fira jul med syskonen i Nykvarn på onsdag. Torsdag är det traditionell grötkväll hemma hos mamma. Och fredag JULAFTON! Dessutom har jag ett arbete som ska in helst imorgon, ett den 27e och ett som ska in den 3e januari. Kan man kanske få beställa extratimmar till dygnet? Jag längtar riktigt mycket detta år. Förra året hade jag inte samma längtan.. Men nu har jag julstämning i kroppen, och är lyckligare än jag varit på bra länge. Känner att detta kommer bli en bra jul.

Tisdag 21a - Stallet + Julklappsshopping med mormor (måste köpa egna också) + myskväll med Tesan, Pillan och Sofia.

Onsdag 22a - Stallet + Julklappsshopping (Södertälje) + Minijulafton i Nykvarn

Torsdag 23e - Stallet + Grötkväll + Slå in julklappar

Fredag 24e - JULAFTON! Ta in hästarna. Ha en underbar julafton helt enkelt ♥

Lördag 25e - Stallet + Pigghajs julspel! 

Söndag 27e - Stallet (sovmorgon) + Bakis.. Haha!


Åh shit.. Hur ska jag hinna allt?
  
Pillan är hemma!

Som jag skrev i tidigare inlägg blev vi väldigt överraskade i torsdags. Pillan är hemma i Sverige! Vi skulle egentligen bara ha hejdå-häng med Madde eftersom hon också flyr landet ett halvår. Men när vi trodde Madde kom, vem hoppade då in i rummet om inte Pillan?! Totalt överraskade! Först fattade vi inget, vi satt i soffan och sa typ "hej". Hahaha men sen kom vi ju på att det är ju Pillan, PILLAN! Hon kommer också vara med på juldagen så det blir extra topping på kalaset!

Åh,just nu är jag bara lite lycklig. Det gillar jag skarpt! ♥Surprise!

Men skojja inte! Igår satte vi minsann andan i halsen! Men åh så GLADA och överraskade vi blev!
Kan säga att juldagen kommer bli toppen no matter what av två anledningar.. Den första är att Emma Mikaelsson ska va med och den andra berättar jag om imorgon ;)Nu ska jag och Sigge laga jultallrik! Mums (som Maria Montazami skulle säga)!Säljes.Säljer min fina Boomerangjacka. Knappt använd. Köpt för 3000:-. Stl L, men mer åt stl M.

Intresserad? Hör av er för mer info!

 

http://www.tradera.com/Boomerangjacka-auktion_163302_124465785
It's over.

Inte längre vi nu. Men det blir bäst så här.

2a advent

Har passerat och dagarna bara springer förbi!Lite läskigt.

På onsdag om en vecka ska jag träffa min advokat.

Har haft så mycket att göra, och därför inte skrivit tänkte jag säga.. Haha, men jag har väl mest kollat på Rederiet. Ja, jag och Fanny kollar på allas vår älskade serie Rederiet från första avsnittet, vi är på avsnitt 47 och har en del kvar så att säga.. Men det är ju så jäkla bra!Fast.. Vi bör nog snart spärras in då vi drömmer om det,  pratar som karaktärerna och längtar efter att titta på nästa avsnitt om vi varit utan det i ett par timmar.. Haha! 

Åh, jag älskar Reidar och hans besättning!


RSS 2.0