Vårstädning!

Nu städas lägenheten för fullt!Det är så skönt att städa när solen skiner?Jag vill ju vara ute men ändå,det känns fräscht att städa när det är sol och varmt..man har öppet fönster mm..Tja..Och tvättas gör det också!Fan,jag måste bli bättre på att tvätta OFTARE!Funkar liksom inte att tvätta 7 maskiner/tillfälle...

Har även rensat ur garderoben..Ska lägga upp lite bilder på grejer som ska bort..


Nej nu måste städkärring tillbaka till arbetet!

14 timmar kvar..

..Tills du kommer hem igen älskade häst!Shit,jag har verkligen levt i en bubbla sen en vecka tillbaka då jag hälsade på Lucky.Sedan har det hänt väldigt mycket!Jag har blivit med häst igen,min häst!Så imorgon hämtar vi hem henne och allt ska bli bra igen..Det kommer vara tufft.Men det ska vi klara du och jag!

Nej nu måste jag sova..Man blir fan slut av att inte kunna sova på nätterna och tänka på x antal saker om dagarna..suck!Men imorgon släpper det förhoppningsvis.. :)

<3

Jag finner inga ord...

Nu var det längesen jag bloggade..Jag har inte haft tid och lust helt enkelt.Jag ska bla tenta av Naturkunskap B och har letat efter boken som en dåre,hittade den äntligen i fredags!En enda kvarglömd fanns på mitt gamla gymnasie,och ja jag fick låna den!

Och nu till det hemska!
Min häst(Jag äger henne inte men har haft henne och tävlat henne som min egen) är vanvårdad och herregud jag vet inte vad jag ska säga...HAR INGA ORD FÖR MIN UPPRÖRDHET OCH MIN ILSKA!
Jag ska få hem henne och nu ska vi kämpa och få tillbaka henne till det hon va..Det här ska vi vinna ÄLSKADE häst!Tycker nästan att det är för hemskt att lägga upp dessa men vad fan!

RSS 2.0