2-0 till rättvisan!

Idag 11.00 kom domen från Hovrätten. HAN, alltså han som biologiskt sett är min pappa, blev inte friad. Vi vann. Som det ska vara, som vi hade hoppats på. Något positivt, nu finns det en instans kvar och de kommer inte ta upp fallet i Högsta domstolen. Vi kan börja förstå att det finns ett slut så småningom. Det finns rättvisa.

Seminarium.

Ska alldeles strax åka till skolan. Idag har vi vårat första seminarium, om Genus. Det ska bli intressant.
Är så glad att jag kunde byta till Stockholms universitet! En nystart.
Och efter detta ska jag möta Pernilla på "skolgården" haha känns som när man var små.. Vi ska hem till henne och sedan ska vi ut och äta ett gäng. Mysigt!

Nu på morgonen har jag varit ledig ifrån stallet, men ingen sovmorgon för det. Har nämligen varit hos min advokat + ett annat ärende.. Och resultatet av detta får ni veta ikväll. Kan bara säga att jag är lättad!! Det kanske finns någon som vill oss väl ändå?


Vi hörs och störs!

Dag 02 - Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek var Johan, eller "Salle" som han också kallas. Han var 3 år äldre än mig och hockeykille. Vi var ihop i ca 1 år från att jag var 17 till 18 år. Sedan dog kärleken ut.
Idag är han förlovad och har 2 fina barn med en av mina bästa kompisar Anna. Jag har inga problem med det. De passar mycket bättre ihop än vad vi gjorde. Men det vi hade var bra, men det känns som i ett annat liv :)
Och jag har fortfarande kontakt med hans syster :)
Dag 01 – Presentera mig själv.

Vad ska man skriva egentligen? Jag har en TUNG och jobbig historia i bagaget som jag inte tänker gå in på nu igen. Ni som vill läsa om den läs mitt inlägg "Och pappa väste i mitt öra: "Ditt lilla luder" (Kategori mardrömmen) Det har förstört mycket men trots det försöker jag se ljust på livet igen.. Jag har ju de absolut bästa runt mig...!

Älskar djur. på helgerna rukar jag dricka drinkar och svänga på mina lurviga (läs lena) med mina vänner, men det händer att jag spenderar kvällen hemma. Jag har en häst som jag ger all min kärlek.
Jag är mörkrädd (jag vet, riktigt töntigt) men jag är dock inte rädd för våldsmän? Så jag går hellre ensam i stan mitt i natten än i skogen. Jag ska bli polis och just nu pluggar jag Kriminologi B vid Stockholms universitet. Är nog en av få människor som tycker om att plugga?
Vill uppleva mer av Usa!

ÄLSKAR kött.. Tycker också om att laga mat, men det är hundra gånger roligare att laga tillsammans med någon, eller iallafall åt någon (måste säga att jag är en klippa i köket)!
Tränar flera dagar i veckan utöver ridningen, har alltid tyckt om att röra på mig. Skulle aldrig få för mig att spendera dagarna i soffan framför tvn.

Är en väldigt självständig människa, kanske lite för självständig ibland och då blir tyvärr min omgivning drabbad. Men jag jobbar på det! Har också 6 underbara syskon åt olika håll, men alla är lika fina.

Musik? Ja, tack! Måste medge att jag är en av solens största fan. Kanske inte så bra, men jag lever i nuet och vill vara i solen, vara brun.. Är oftast den som är brunast i min umgängeskrets. Och inte att förglömma, jag har 3 tatueringar och det är som en drog.. Ett såkallat skönt ont. Kanske blir det någon till (har planer på det).
Lista für alles!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 - Ett Ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblickJa, jag föll som alla andra för att göra denna lista. Kanske för att jag ska komma tillbaka till bloggen? I'll give it a try!

Bad update!

Här var det torrt! Har varit extremt dålig på att uppdatera.. Kan också bero på att min dator gick sönder på nyår och att jag inte kan sitta vid datorn när jag vill tills jag fått en ny.

Ni har nog inte missat så mycket ur mitt liv. Har börjat träna igen! Känns grymt skönt. Man får rensa tankarna, eller man får en paus från tänkandet snarare. Och jag hatar att se mig i spegeln nu för tiden så det känns också extra bra att göra något åt detta. Jag är taggad!

Igår var Sigge och Jonnes 25-årsfest, vilket var riktigt lyckat! Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig med min outfit så det blev inget. Tråkigt men men.. Vissa trodde jag var Maria Montazami och Tingeling? Haha.
Födelsedagsbarnet.

RSS 2.0