Hanna

I fredags sov jag hos Hanna. Underbara vän! Saknat dig ♥
Förstår inte varför vi varit så dåliga på att umgås.. Trivs ju så bra med dig. Men nu har vi tagit tag i detta igen. Och det var så otroligt skönt att vakna av sig själv 7.30 en lördagmorgon, utvilad och pigg som tusan!
Sedan klippte och slingade världens bästa Hanna mitt hår. Tack som fan för det baby, det gjorde susen!



Flyttdags!

Idag blir jag Södertäljebo igen! Känns sjukt bra! Sitter här hos mamma och längtar som ett litet barn på julafton! :)
Det blir dock flytt senare än vad som tänkt då alla väntar på sin lägenhet... Nåväl, det blir ju iallafall idag. Och kommer ju hinna komma iordning snabbt eftersom vi sätter upp alla hyllor och så igen på samma platser..




Det kommer nog att kännas lite konstigt att bo själv igen, i min egna lägenhet.. Men så otroligt skönt!
Inte för att det inte är skönt att ha bott hos mamma, men jag vill ha mitt eget :) Och uppskattar verkligen att jag har fått bo både hos mamma och Fanny mestadels av tiden! Och alla andra jag har fått sova hos ibland! STORT tack! Ni är alltid välkomna hos mig ♥

Torsk(på tallin)!

JAG HAR ÄTIT TORSK IDAG! (Det är väl inget speciellt tänker ni) Har inte ätit det sedan jag var en liten gnällig unge. Det var det värsta jag visste. Hua! Jag har bara dåliga minnen från det som att jag tuggade, o tuggade och tuggade..Det tog aldrig slut! Sköljde också ner fisken med mjölk (det gick åt mycket mjölk) och någon gång sa jag till och med att jag skulle gå och kissa men i själva verket hade jag proppat munnen full med fisk och spolade ner det i toan... Men idag var det faktiskt gott! Jag är otroligt chockad! Haha :)

Idag har jag varit duktig förresten, fixat med en del viktiga saker. Nästa vecka hoppas jag på besked. It's a secret until then.. ;)



Nej nu ska jag slipa mitt vardagsrumsbord! So long!

Dag 07 - Min bästa vän.

Sanningen att säga är att jag inte har en bästa vän. Jag har flera bästa vänner. Och alla är de helt jävla underbara! Visst finns det de som vet mer om mig än vissa andra. Men ändå. Kan inte nog beskriva hur mycket jag älskar och uppskattar er! Vet också att jag är alldeles för dålig på att visa det ibland! Så all kärlek i världen till er!

En av de bästa låtarna i livet tillägnat er!♥

-24 C.

MÅSTE det vara så hiskeligt kallt ute? Sååå trött på denna vinter nu! Imorse höll jag på att förfrysa mina fingrar på väg till stallet, trots att jag hade 2 par vantar på mig. Fy fan!


Jag vill ha SOMMAR OCH SOL nu! Helst vill jag åka utomlands nu!


Köp/läs LT idag!







Nu är artikeln ute. Syftet är att få andra barn/ungdomar att våga berätta om det sker övergrepp i hemmet. Vi ville också att hela hemska historien (även om detta bara är ett sandkorn i en öken) skulle komma upp till ytan. Vad han gjort mot familjen. Vi är stolta över att vi vågade!

Jag är ingen "check"-tjej...

..Egentligen men nu kommer jag göra en "check"-lista iallafall inför min flytt i helgen!

Köksmöbler - check!
Soffa - check!
Byrå/tv-bänk - check!
TV - check!
Soffbord - check!

Sålde ju dels min soffa och köksmöbler när jag flyttade till Kristoffer. Så det har jag varit tvungen att köpa nytt. Dessutom gav jag bort min TV och tv-bänk till min bror. Men nu har jag köpt en platt-tv (den jag hade innan var faktiskt en tjock-tv så nu har jag uppgraderat mig,haha). Och så ska jag ha min byrå som tv-bänk.
Har självklart varit på IKEA och köpt andra välbehövliga grejer som behövde kompletteras. Och en del andra nya grejer från bland annat MIO och Lexington bara för att det är kul! :)

Ska dessutom tapetsera väggen i köket och byta lampan i hallen till en mysigare.


Det här kommer bli bra. Så bra! Jag längtar som en tok! Och det här kommer bli skönaste flytten någonsin, allt ligger ju redan nerpackat ;)

Plugg! Plugg! Plugg!

Sitter och skriver på en hemtenta som ska in imorgon kl. 9.00.. Kul! Nej inte alls, för att jag är så oinspirerad nu så det finns inte. Åh, vad fan...... Och på fredag har vi Slutseminarium för detta moment.
Jag ska iallafall skriva en tenta om en brottstyp och genus i denna.. Vilken brottstyp har jag då valt?


Send me some inspiration, please... Someone!

Alla hjärtans dag!

I år igen.. Oväntat? Nja knappast va..haha. Fast i år "firar " jag den inte.. SKönt för mig!
Förra året var jag ju i Usa när det var alla hjärtans dag. Det var kul att se hur hypat det är :)


Jag ska spendera kvällen med lilla gulle-Ella! Minst lika bra och minst lika mycket kärlek ♥

Dag 06 - Min dag.

Vaknade upp i en iskall skinnsoffa i en kall lägenhet. Med en tunn fleecefilt och morgonrock som täcke. Jag, Martina och J skulle ha efterfest? Nåja, jag var typ nykter, handlade käk åt dem och vi somnade nästan direkt.

Tog tåget till Gnesta, eller nej jag menar ersättningsbussen!

Åkte till stallet en snabbis.

Efter det åkte jag, mamma, Stefan, Eric och mormor till Nyköping för att fira Sarah :)
Efter alldeles för mycket kalorier och godsaker senare sitter jag vid datorn hos mamma och har nyss sett Solsidan (hade redan sett detta avsnitt, men det kan aldrig bli för mycket)!


En mysig söndag med familjen/släkten helt enkelt ♥

IKEA

Flytten närmar sig med stormsteg! Om exakt 2 veckor sitter jag i min egna lägenhet igen, nyinflyttad och klar! Och jag längtar så förbannat mycket! De här 2 veckorna måste bara gå fort!

Var på IKEA i lördags med mamma och Stefan och handlade diverse grejer som behövs, eller kompletterade kanske jag ska säga. Och det gjorde ju inte längtan mindre!

I övrigt har jag spenderat rätt mycket tid med Martina och Emma denna helg.. Vi har trevliga stunder ihop vi!



                                   


Så nära ondskan, men också så nära upprättelse.

Ikväll har jag och min syster gjort något stort.
Vi håller på att skapa upprättelse. Vi står för det och det känns bra. Det kommer bli bra! Kan eller vill inte avslöja vad det är förrän om ett par dagar. Vill inte stjälpa något. Det är en lättnad redan nu. Vi är starka!


Dag 05 - Vad är kärlek?

Oj! Jag vet inte? Eller, jag har ju varit kär några gånger. Men jag har ju antagligen inte funnit den så kallade STORA kärleken? Eller har jag? Det kanske jag har gjort, men förväntat mig att den skulle vara på något annat sätt och gått vidare.. Så jag kanske lika gärna har gått miste om den? Det kan endast framtiden utvisa.. Och som alla vet finns det ju olika sorters kärlek också. Till sin familj, vänner, djur och pojk-/flickvänner.


Dagen idag.

Idag har jag varit i stallet på morgonen som vanligt. Sedan var det inte mycket tid till att göra ingenting. För jag och Stefan åkte på begravning i Nyköping. Mina kusiners mormor som har gått bort. Det var faktiskt en borgerlig begravning, annorlunda men intressant. Slipper man sitta och lyssna på en massa prat om Gud.. Stämningen var liksom lite härligare än på en vanlig begravning!


Kvällen har spenderats med favoriterna Hugo och Wilma! Vi har kollat på bumbibjörnarna och lekt massor. Bland annat så var Wilma min mamma och jag hennes bebis.. Jamenvisst! Fick till och med nappen, haha!

Och imorgon ska jag hoppa in som extra-dagmamma. Ska bli kul :)


GRATTIS älskade syster!



♥ Idag fyller min älskade lillasyster Sarah hela 19 år! Tiden går fort!


Nu står det om domen mot min så kallade pappa i LT.

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1094113-man-domd-for-sexovergrepp-pa-sin-dotter

 

Man dömd för sexövergrepp på sin dotter

"En 45-årig man som dömts till fängelse för sexövergrepp på sin dotter överklagade till tingsrätten. Men domen ska inte ändras, anser hovrätten.

I förhören har pappan och tillika Södertäljebon berättat att han bara skojat och lekt med sin dotter som föräldrar gör. Han säger att han kittlat flickan på magen, men att han bara masserat henne med balsam på ryggen och inte i underlivet. Inte heller har han och dottern haft ”hemlisar” ihop annat än att det handlat om att han bjudit henne på glass, säger mannen.

Men det tror inte Svea hovrätt på, lika lite som Södertälje tingsrätt gjorde det när det i somras dömde mannen till två års fängelse för sexuella övergrepp mot barn samt grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott. Av dessa två år i fängelse är ett och ett halvt år straff för de ekonomiska brotten, och den resterande tiden, ett halvår, utdömt som straff för sexövergreppen.

Vad gäller sexövergreppet mot dottern anser hovrätten och tingsrätten att flickan varit trovärdig i förhören och att hennes vittnesuppgifter inte är motstridiga. Flickan har i detalj kunnat berätta hur beröringarna, som delvis skett i sängen gått till, detaljer som pappan enligt domen inte ska ha velat att flickan berättat för någon."

 

PIA ÅKESSON

 

Källa: www.lt.se


Amning!

HAHA! Inatt hade jag en sjuk dröm, som vanligt med andra ord. Minns inte exakt mer än att jag ammade någon annans bebis. Det var helt sjukt, jag hade ju ingen mjölk i brösten? Men det fick jag förklarat att bara de suger så kommer det mjölk efter en stund. Och det gjorde det! Haha kände verkligen hur det måste kännas att amma.. sjukt. Men kul.



(Bild lånad från google).


Dag 04 - Det här åt jag idag.

Det går inte så bra för mig och den här dagliga listan, är lite på efterkälken må jag säga. Men jag bloggar iallafall oftare nu. Och nu är det extra kul och inspirerande att blogga när den ser ut som en blogg!

Men iallafall..
Det här har jag ätit hittills idag;

Frukost: 1 tallrik vaniljyoghurt och lite start.

Lunch: Mannagrynsgröt, kaffe och 1 glas päronlättdryck.

En riktig djungel....

Jag flyttar ju till min lägenhet snart. Om närmare bestämt 3 veckor!
Och nu är det så att jag behöver en ny tv då jag inte har någon längre... Vad fan ska man ha? En platt-tv ja, men sen då? Lcd, plasma eller led? Har inte så höga krav egentligen, jag vill kunna se på en bra bild typ. Behöver bara 32" också..


Någon som ska sälja en 32"? Eller vet någon som ska? Hojta till då tack! :)




Solsidan



- Veckans höjdpunkt!

Ny bloggdesign!

Tack kära syster! Äntligen ;)
Nu kanske det blir roligare att läsa bloggen.. I hope.. Och dessutom roligare att skriva!

Syster Sarah har varit på besök

Som ni ser har det blivit en liten "refresh" här i Lindas blogg. Snälla syster har ägnat hela sin fredagskväll åt att fixa och dona. Snällt va? :) (skulle ha gjort det för 2 år sen typ, haha)

/ Sarah

Är det ingen annan som vill ha lite sommar så här i vinter/vår/höst-vädret? Hittade en från -09 när vi åkte korv


Snabbt som attan!

1. Var är din mobiltelefon? Skrivbordet
2. Var är din andra hälft? ?
3. Ditt hår? knut
4. Din mamma? Bäst
5. Din pappa? "död"
6. Det bästa du vet? lycka
7. Din dröm i natt? Konstig
8. Din dröm/ditt mål? Mycket!                                  
9. Rummet du är i?
Vardagsrummet    
10. Din hobby?
Häst
11. Din skräck? pappa
12. Var vill du vara om sex år? Oj!
13. Var var du igår kväll? Granbackavägen 98.
14. Vad är du inte? Brunett
15. En sak du önskar dig? Körkort 
16. Var växte du upp? Gnesta
17. Det senaste du gjorde? Lunch
18. Dina kläder? Myskläder( just nu)
19. Din tv?
Ingen (just nu)
20. Ditt/dina husdjur?
Ett
21. Din dator? Trasig
22. Ditt humör? Uttråkad
23. Saknar någon? Ja
24. Din bil? Ingen
25. Något du inte har på dig? Mössa
26. Favoritaffär? ?
27. Din sommar? Varm
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? Vitt
30. När skrattade du senast? Igår
31. När grät du senast? Ett tag sen


Coldplay - Forever and ever, and ever....

Vilka kommer till Sverige i sommar då?? Närmare bestämt till Göteborg den 28 juni?!


C O L D P L A Y ! ! !


Jag, Ronja och Sofia ska gå. Biljetterna är redan kirrade och jag har talat om för min bror att vi invarderar hans lägenhet ;)


Det kan inte bli bättre! 22 augusti 2009 är en dag att minnas! Jag var och såg dem på Stadion med Ronja och Marie. Mitt i all skit som precis hade uppdagats. Det var den absolut (och enda) bästa dagen det året. Kanske en av de bästa dagarna i mitt liv. Var så otroligt lycklig just denna dag, tänk att musik kan göra så mycket.. Vilken känsla! Och jag ska återuppleva detta igen.. Jag kommer typ dö!
















Det här mina vänner, det här är kärlek!

Dag 03 - Mina föräldrar.

Min biologiska pappa existerar inte för mig längre. Han Förtjänar inte att finnas i mitt liv efter allt han gjort mot mig och mina syskon.

Min mamma är däremot världens absolut bästa mamma! Det säger väl alla om sina egna, men hon är verkligen det. Hon har jämt ställt upp med skjuts, betalat ridning och andra aktiviteter för mig och mina syskon. Jämt funnits där, även om vi kan tjafsa en del så är det för att vi är för lika i vissa fall ;) Och vi blir alltid vänner snabbt igen, och vi kommer nog närmare varandra efter varje gång. Jag ser också upp till min mamma väldigt mycket. Hon har koll på allt, ORDNING ALLT verkligen!
Efter allt som hänt så är vi närmare varandra än någonsin! Jag älskar henne över allt annat och vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka henne för allt hon gjort/gör mer än att försöka vara en underbar dotter.

Min mammas man Stefan är kind of my dad, de har levt ihop sen jag var typ 6 år? Han har alltid ställt upp på mig och mina syskon, alltid behandlat oss lika med hans riktiga son som han har med mamma. Och han har gjort allt en pappa ska göra och mer därtill!

Mamma och Stefan, ni är ovärderliga och jag älskar er. Alltid! No matter what.


RSS 2.0