Tack för idag <3

Klockan ringde 05.30. Skuttade upp som en blixt och trodde jag var Madde i Bigbrother?Nej tack! Haha..
Till stallet och tog ut hästarna, hjälpte Lina och Marta också. Mockade.

Hem till mamma. Hon skulle till Nyköping till sin kiropraktor och eftersom jag ändå kom på att jag inte skulle hinna gå på min föreläsning idag så följde jag med dit för att ha något roligare att göra än att bara sitta hemma själv hos henne.. Och vilken mysig dag vi har haft! Intressant hos kiropraktorn, har ju själv varit hos en sådan så jag vet ju vad de gör och så. Men hon går en "stress-behandlingskur" typ.. Det kan hon behöva. Sedan strosade vi en stund på stan.. Åt god sallad på något nytt ställe. Strosade lite till. Har aldrig riktigt varit ett fan av Nyköping, men jag har fått mersmak! Visste inte att de hade så många små "antik" och inredningsbutiker? Måste åka tillbaka och hälsa på Sarah så vi kan kolla i alla! :) Love it!

Vi handlade på Coop också, tack för maten mamma!

Och tack VÄRLDENS BÄSTA MAMMA för en toppenmysig dag!


Jag har kommit på det!

Jag har verkligen känt efter nu och kommit på varför jag går och tänker så mycket.. Känner längtan och så vidare.. Jag har fått extremt mycket tid över nu när jag inte har Lucky kvar. Det enda jag kommer ha att göra efter fredag är att gå på föerläsningar och plugga. Väldigt lite jämfört med allt jag gjort innan. Så nu har jag beslutat att jag ska skaffa träningskort igen. Tror faktiskt att det blir på friskis&svettis! De har spinning, core och andra pass jag brukar/gillar att gå på och vanligt gym.. Är man dessutom student kostar det bara 200/månad! Helt okej liksom :)
Vill verkligen träna och vet att jag har mer disciplin om jag har ett ställe att träna på än om jag skulle göra det hemma, dvs ut och springa bara mm.. Så med det kommer jag ha mer struktur och fylla ut dagarna :)
Det här kommer bli bra!

Och jag behöver saker att se framemot också.. Jag ska ju faktiskt till Göteborg under påsken för att hälsa på Martin med Stefan, mamma och Eric. Det ska bli mysigt..

Thoughts...

De senaste dagarna har jag haft en massa konstiga tankar. Jag vet inte riktigt vad för några egentligen. Det är konstigt. Men jag känner en tomhet. Jag känner mig ensam tidvis. Trots att jag har vänner och familj.. Jag har gjort många besvikna i mina dagar och det är något som tynger mig. Jag har själv blivit besviken. Det tynger mig också. Stallet tynger mig. Men det är snart över. På fredag har jag inte det som ett ok över mina axlar, då ska jag bara koncentrera mig på skolan och faktiskt, mig själv.
Jag har också någon sorts längtan inom mig.. Men jag vet inte vad jag längtar efter? Jag längtar efter sommar och sol. Men sen då? Vad är det med sommaren som kommer göra mig så lycklig? Ingen aning. Jo, jag kommer jobba! Det är något jag längtar efter. Och Coldplay. Jag längtar efter att få må bra faktiskt. Det kan väl vara min tur nu? Men jag har inte mått jättedåligt på sistone kanske. Jag har faktiskt funnit nya fina vänner! Men också kommit på kant med några tyvärr. Men det går framåt, verkar det som. Jag måste åka till stallet och ta hem mina grejer och tömma mitt skåp. Det är något jag vill ha avklarat för att få bort en tanke iallafall tror jag.
Ibland funderar jag till och med på varför livet är värt att leva? Vad bidrar jag med till denna värld? Det känns som att jag bara har en aura runt mig bestående av otur och klantighet.. Och jag vill bli av med den! Hur gör jag? Jag vill bli av med alla konstiga tankar. Nu. Jag vill bli av med min dåliga aura. Jag vill vara lycklig. På riktigt. Snälla.

25 Mars = Våffeldagen!

Idag är det den berömda våffeldagen. Och alla har ätit våfflor idag? Elin och jag "firade" igår och åt våra våfflor då. Lika gott var det!


Mums!


Så blev det helg igen!

Idag har jag varit effektiv måste jag säga. Upp vid 5.30 för att åka till Gnesta och Wisbohammar för att ta ut hästarna (det har varit översvämning på Borgs så alla hästar har fått flytta tillfälligt. Även ridhuset ligger under vatten). Sedan cyklade jag ut till Borgs för att mocka ur Luckys extremt blöta box. Och så cyklade jag förbi mamma och lånade en skål och lite grejer tills imorgon :)

Nu är jag hemma sen ett par timmar tillbaka och håller just i skrivande stund på att avsluta ett skolarbete. Vi ska opponera på en annan grupps rapport.
Pias stall under översvämningen.Ridhuset idag. Fortfarande sjukt mycket vatten!


Ny tapet.

Jag har för första gången i mitt liv tapetserat själv! Nog för att jag är händig men tapetsering är inget jag tidigare velat ge mig på. Men som sagt, man ska ju testa allt en gång i livet! Jag är nöjd med resultatet trots att jag är perfektionist och höll på att få panikångest över att det var lite bubbligt. Men det är ju borta nu och det blev jättefint! Bättre än jag hade hoppats på och precis som jag vill ha det :)


Våren är här!

Härlig ledig dag med powerwalk i solen bland annat!! Energin fylls på :)


Tanned!

Idag solade jag och Pernilla. Som det behövdes! Känner mig genast fräschare, gladare och lite snygg!
Kommer sola varje dag tills på lördag, nu ska jag ha tillbaka en riktig fräsch bränna. Dags att bli gamla Linda.
♥ Finner inga ord.. ♥

För alltid du. Du anar inte hur mycket lycka du gett mig. Tack!Orkar inte skriva nåt annat nu...

feber.

Usch jag har haft feber på besök, men nu är den borta. Så imorgon återgår jag till stallet igen.

Usch.. Jag känner mig ensam? Jag har fantastiska vänner och en fantastisk familj.. Så varför? Jag vet inte.. Antagligen för att det är för mycket som händer nu. Det är inte långt kvar tills allt blir verkligt och förändringarna sker. Jag längtar tills om ett par veckor! Då kommer nog många stenar ha fallit från mina just nu tunga axlar. Och jag kommer ha mer tid för mig SJÄLV och skolan.. Jag känner mig svajig nu, och det är inte bra. Jag vill stå stadigt på jorden. Nu balanserar jag på ett ben.. Men snart på båda! Behöver nog gå en promenad nu, få andas in frisk luft och rensa tankarna.. Ipoden på högsta volym vore nåt!

Eller lite kvalitetstid med mormor och morfar.. De gör alltid susen!

Hmm.. jag har blivit erbjuden att få en yttepytteliten och sjuuuuukt söt kattunge! Hur göra? Mysigt med sällskap, och nu kommer jag ju vara hemma mycket mer så med tiden skulle det funka :)
Jag vet redan namn om det nu blir så ;)

...

Saker börjar så småningom falla på plats. Var på arbetsintervju i fredags och idag fick jag reda på att jag fick det! Så jävla skönt! Skönt med ett jobb där jag tjänar mer än sliter ut mig.. Men mars ut kör jag stallet på mornarna.

Det är främst sommarjobb men kanske även timvik. Det kommer bli bra iallafall. Riktigt bra!


Tunga beslut,härligt väder och förändring..

Det har varit en minst sagt händelserik vecka.. Både på gott och ont..
Jag har tagit ett viktigt men ett jättejobbigt beslut. Jag kommer inte ha kvar Lucky, min älskade fina häst! Det är jättejobbigt, men det måste göras någon förändring i mitt liv för att det mesta ska bli bra. Och jag har nu insett att jag inte är superwoman som man så många gånger önskar. Något som är så underbart och roligt, och min passion helt enkelt har tyvärr blivit en börda och inte alls lika kul.. Och jag har också insett att jag inte orkar åka södertälje-Gnesta-Södertälje/Stockholm osv varje dag..

Jag vill också kunna vara hemma i min lägenhet, och känna att jag är hemma! Och det nästan viktigaste är ju att jag behöver tid för skolan! Och så vill jag slippa vända och vrida på varenda krona om jag vill göra något..och det kostar ju en hel del med häst... :/

Jag är iallafall glad över att jag lämnar ifrån mig henne i toppskick!

Men så till något roligare är att jag varit på 2 intervjuer för sommarjobb denna vecka! Båda 2 gick jättebra, och de ena får jag svar av på måndag och det andra 1a april. Hoppas!


Det här kommer bli bra, det ska bli bra.. ♥
RSS 2.0