Busy woman..

Inte mycket uppdatering här inte! Kan vara för att jag har haft annat att göra/tänka på.. Från det ena till det andra. En snabb, men otroligt bra vändning?! Jag mår bra, jag är lycklig!
En bild säger väl mer än tusen ord? Får räcka med det nu..
Tusen tack C!!

Vårruset!

Så var vårruset avklarat även detta år. Med bättre tid! Sprang på 30.13. Varför var jag tvungen att knyta om skorna? Jag skulle stått ut. Nåväl, jag är nöjd! :) Sprang ungefär 2 min snabbare än förra året också, förbättring!
Nu ska jag sova gott! Sleep tight!

24 år på dagen!

Idag fyller jag 24 hela år.. Tiden går! Okej,nu vill jag inte bli äldre :) Men grattis till mig då!
Mamma ringde nästan exakt på födelsetiden, 7.13 ringde hon, jag föddes 7.03 så det är fullt godkänt! ♥För 24 år sedan..Nutid..

Ibland skrämmer det mig hur fort tiden går.. Vart tar alla dagar och minuter vägen? Känns som att tiden springer men man själv står still? Nej så allvarligt är det inte, jag har faktiskt fått mycket gjort under mina 24 år.. Men det känns som att man snart är 32 om inte tiden hejdar sig lite. Ja, jag har åldersnojja. Jag tycker inte att andra är "gamla" men när det gäller mig själv stannar jag gärna på 23. Haha.
Nej nu ska jag sluta grubbla över åldern och NJUTA av min dag! Jag fyller faktiskt bara 24 år ;)

Noll aktivitet!

Ingen uppdatering här inte. Jag har haft fullt upp med annat än att sitta vid datorn och glo.. Mycket har det varit. Jobb, skola, vänner. Och kanske något annat..
Orkar egentligen inte skriva så mycket nu heller..

Du gör mig glad.

RSS 2.0