Deprimerad?

Idag har jag varit duktig! Eller, det är ju sånt man gör i ett hushåll.
Jag har tvättat all tvätt (som alltid blir alldeles för mycket), dammsugit och diskat mitt berg av disk.

Har varit så otroligt uttråkad idag, ville gå ut på en powerwalk.. Men tog mig aldrig i kragen och gjorde det. Vill träna. Men har inget gymkort ännu, så då kan jag bara träna på jobbet. Vilket jag inte tänkte åka till idag bara för det. Men så kom jag på att jag inte ens får träna på en vecka.. Men mår jag bra imorgon tänker jag strunta i det och träna ändå efter jobbet. Dör av tristess av att inte träna, och allt detta har gjort att jag mått väldigt dåligt en tid och mest sovit och ätit dåligt! Fan, mår så dåligt över det. Men nu finns inte den anledningen längre och på måndag är det jag som tar tag i mitt sunda liv igen! Finns inga ursäkter då. Då får jag träna igen och eftersom jag ska dricka och äta smörgåstårta i helgen är det ingen idé att börja på riktigt imorgon heller.

Jag blir glad av att träna! Jag vill träna! Och jag SKA bli fit nu!


Onsdag.

Idag jobbade jag mellan 11 och 14.30. Ett väldigt kort, men ack så skönt pass idag efter ingreppet igår. Mår över förväntan och har inte alls haft ont idag!

När jag slutat mötte jag min bror Adam i Södertälje och tog en fika.
Sedan blev det bara lite handling på Ica och matlagning. Idag var jag sugen på spagetti och köttfärssås, så det fick det bli! Dessutom blev det 4 rediga matlådor av det. Bra jobbat :)

Kvällen har bestått av rensande och städning av skafferi, badrumsskåp och korgar i badrummet.. Jiiisses vad grejer man har.. Men nu är det ordning och saker jag inte använder är undanplockat.

Godnatt gott folk!

Done is done.

Nu är det gjort! Känns skönt att ha det överstökat äntligen.
Allt har gått jättebra. Mådde dock fruktansvärt illa imorse av de första tabletterna o spydde ca 5 ggr.. Eller det var ju inte mycket som kom upp men iallafall.
Illamåendet lättade 10 min innan jag skulle gå till sjukhuset så det var en lättnad. Väl där fick jag komma till operation 8.30. Vaknade upp på IVA ca 8.50.

Har aldrig blivit nedsövd förut, men det var faktiskt rätt roligt! Haha, jag är knäpp jag vet:) Fick nåt starkt smärtstillande och sedan fick jag andas i en gasmask med bland annat lustgas i. Minns att jag sa nåt i stil med att "Vad konstigt/äckligt lustgas smakar".. Sedan var det Godnatt!

Hade lite ont när jag vaknat upp så fick morfin 2 ggr.. Var väldigt trött efteråt och blek som ett spöke. Men efter lite vila och något att äta var jag inte lika ostabil och fick åka hem igen vid 11.30. Har inte haft ont efter det men har varit rätt trött.


Kunde jag inte fått med mig den snygga narkosläkaren hem? Som en present liksom? Istället för ett bokmärke som när man var liten?

Lördagen.

Tack för i lördags bästa Hanna och resten av gänget! Hade en jättetrevlig kväll både på förfesten, Amba, Soap och Hells!
Var hemma vid 4..Oj, när var jag hemma så tidigt senast? Haha. Men det känns bra.(Inte den bästa bilden kanske, men bjuder på den.)

Pannkaksfrukost!

Började denna lediga lördag med mysig pannkaksfrukost hos Natte! (I brist på annat att äta, men det var ju supergott ändå)

Ska strax in till stan. Måste hitta ett par nya svarta jeans och en svart spetstopp (läs: Bh-topp) för att fullända min outfit för kvällen!
Och kvällen.. Hanna har inflyttningsfest och sen ut i vanlig ordning. Är sjukt taggad då det var ett tag sen jag var ute känns det som? Och ännu längre sen jag var ute med Hanna!


Tisdag it is.

Båda sjukhusbesöken gick bra. På tisdag ska jag dit på det sista och slutliga. Har aldrig blivit sövd förut, kanske är spännande? Haha.. Man måste se saker positivt :)

Igår var det mysafton med Natte. Jag hade tänt ljus och middagen stod redo när hon kom hem från jobbet.

Har också tagit upp solandet igen, har känt mig så blek och trött (det har jag ju i och för sig varit också)! Så nu är det ändring på det och tillbaka till det vanliga. Lite färg och lyster tack!1a besöket.

Imorse var jag på första sjukhusbesöket.
Och det andra ska jag på idag vid 15-tiden. Allt har gått bra hittills och jag vill bara att tiden ska gå så att allt är klart, då jag bara känner att detta tar upp min tid.


So long!

Självklart..

..Dyker det upp ett problem.. Ett problem jag måste ta tag i. I många andras ögon kanske de skulle blivit jättelyckliga. Men nej, det passar sig inte just nu. Och det är inte min vision av hur det skulle vara.
Måndag är en viktig dag, till att börja med.

Jag blir så oberörd av detta, kanske har jag inga känslor? Eller jo det är klart att jag har, det kanske bara är så att jag har väldigt mycket vett i mig och kan ta rätt beslut som jag tycker att så många andra kanske inte gör. Men det är deras ensak, och framförallt min.


Kanske blir det en härlig höst ändå?

Egentligen gillar jag inte hösten, eller vintern. Men jag gillar ändå hösten mer.

Bloggpaus. Vardagen har blivit annorlunda. Men till det bättre, det blir inte alltid som man tänkt sig. Och jag känner mig otroligt lättad, gladare och tja.. Det känns helt rätt faktiskt!
Nu ska jag bara koncentrera mig på mig själv och min egen framtid. Samla så mycket positiv energi som jag bara kan. Njuta av solen när den tittar fram :)
Små saker i livet som gör det betydligt mer värt.

I helgen blir det mycket jobb. Börjar fredagen med att hoppa in som dagmamma. För att sedan gå till mitt ordinarie arbete. Men åldringar som små barn, det är ju nästan samma sak :)


RSS 2.0