2009.

Ska försöka summera detta år som alldeles strax är slut..Det är rätt snabbt avklarat.

Det här året har varit det sämsta någonsin i mitt 22-åriga liv..Hemska sanningar har uppdagats,min familj har förstörts..Vi har levt i ett helvete..Denna ständiga oro.En dag tänkte jag till och med att det var lika bra att hoppa från bron.Men nej,tack vare mina obeskrivligt underbara vänner har jag klarat mig från det..Ni har fått mig att kämpa vidare..Försöka se framåt även då det bara kommit bakslag efter bakslag.

Jag har förlorat mycket det här året..Tillit till människor..När någon så nära skadar en så hårt och djupt sätter det sina brännande sår..
Men jag har också vunnit något..Jag har fått en starkare relation med min kvarvarande familj och vänner,jag har lärt känna mig själv på ett nytt sätt,jag uppskattar saker och ting på ett annat sätt och jag har verkligen vuxit i mig själv!

Jag kan nästan räkna de alldeles för få lyckliga dagarna detta år på mina bara händer..Gotlandsveckan..25 Augusti då jag var på Coldplays spelning..Det var väl ungefär det..Då har jag varit ärligt lycklig.
Fast under de senaste veckorna har jag varit gladare än på mycket mycket länge..Och jag hoppas verkligen att det fortsätter så..Snälla.Kan 2010 bli ett bra år?Början på en nystart och ett nytt bra decennium?Jag vill vara lycklig igen!

Det har också varit sjukdomarnas år...Jag har haft ögoninflammation,mycket huvudvärk,mördarbakterier 2 gånger på 2 olika ställen i kroppen..(borde vara resistent mot antibiotika nu)och svininfluensa?

TACK alla mina nära och kära för att ni finns.Och att ni ställer upp så mycket för mig!Jag försöker visa min uppskattning.Älskar er!


Avslutar med bilder från de få stunder jag varit lycklig det här året.Jag tycker om att minnas.Jag tycker om att minnas bra saker och jag blir glad när jag ser dessa.
Hoppas ni alla får ett underbart år 2010<3


Snart 2 dagar kvar..

Emma,Elin och jag ska ju ha nyårsfest i år.Det är sjukt mycket att förbereda och handla,vi vill ju att detta ska bli en SMASHING fest!Och det kommer det att bli:)Dessutom är ju förberedelserna halva grejen.

Emma och jag har åkt runt och inhandlat nästintill allt till den stora dagen,bara ett par småsaker kvar imorgon.
Och efter en lång dag kom Elin efter att hon jobbat.Vi drack glögg,fixade lite med bordsplaceringen och så fick hon sin födelsedagspresent.Hon blev jätteglad,jag blev jätteglad!<3


Måste bara tillägga att det är så OBESKRIVLIGT skönt att vara ledig!


Åh nej...nu måste jag sära på Northon och Filippa igen...Bissi vill inte ha några blandrasvalpar..vilken natt jag kommer ha!Haha.
Slick på kinden.

Pernilla Öjergren.

Idag flyttar du till Usa.
Som du har längtat.Och nu är det äntligen dags!

Det var inte så jobbigt att vinka av dig idag,det kändes mest som att du skulle på semester.Men det kommer märkas på våra filmkvällar,fester och allra mest kommer du fattas mellan Hemköps hyllor!
Fast jag får ju träffa dig snart igen.Om inte mindre än 1½ månad när jag kommer till landet.Weei och så är det ju inte så långt tills du kommer hem till sommaren efter det:)

Fina,fina Pillan.Du är stark och modig som gör detta.Du är helt enkelt jävligt cool!
Jag önskar dig all LYCKA på vägen och jag vet att du kommer klara detta galant.Sniffa lite på min sjal ibland!


Love you.

Snygg.

25 december.

En av årets roligaste festdagar är här.Det är juldagen och det är dags för Pigghajs årliga julspel på Elektron ikväll.
Bra mix med folk.Hemvändare,kompisar från förr,de jag umgås med dagligen och nya ansikten.

Har haft en otroligt mysig natt-morgon-dag.Men nu är det dags att duscha och svida om för en lång natt i dimman!

Lady Gaga - Bad Romance
Kanske den bästa partyhöjaren någonsin? "Walk,walk,fashion baby.Work it, move that bitch crazy"

Min äldsta och bästa barndomsvän Loppan kom nyss över med en julblomma.Som tack fick hon ett slick på kinden,det gillade hon.
Skål.

Julen är här!

Nu är det Julafton och jag sitter hos mamma i min mysdress..vi har ätit julgröt och skinkmacka till frukost,mys!
Denna jul är inte som alla andra jular..dels på grund av tråkiga anledningar..Dessutom ska vi inte köpa massa julklappar inom familjen då vi istället åker till USA i februari,det är BRA grejer!

Vi ska vara hos mormor idag och jag och Sarah går upp tidigare och hjälper till med dukning osv:)

Igår var det "minijulafton" med småsyskon,kusiner och plastmamma+plastmoster..Det var riktigt lyckat!<3
Och imorgon är det dags för Pigghajs årliga julspel!Idag glömmer vi alla bekymmer,idag ska vi bara ha det bra och njuta.
Och du gör mig glad.

Hoppas du har en alldeles tragisk jävla jul!God jul till mina bästa!
Love Linda

Från total misär till ett leende?

Ja,från att ha varit ett helvete förra veckan har mycket förändrats.Pengar är bra och annat är bra!

Tack för mig.

Hur fan är man funtad?!

Finner INGA ord som passar dör hur jag känner för det här.HAT är det snällaste jag kan säga.

01.27

Så mycket minnen och känslor som kommer med musik.Både bra och dåliga.Ikväll har jag lyssnat på musik med lyckliga minnen.Tack för musikens upptäckt!
Har faktiskt känt mig lite gladare de senaste dagarna,fast det är nog för att jag är igång med träningen igen och det sprutar endorfiner ur mig,en skön känsla:)


Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng.Ljuvligt men ack så ensamt.


1 December.

Jag har sökt ett nytt jobb.Och ska precis skicka iväg ansökan till ett annat.Jag är bra.

Idag sa jag till Mia(min PT) att jag ville köra som de gör i "biggest loser",och ja det fick jag!Vilket GRISpass,trodde jag skulle svimma på slutet,och då är jag inte känslig.Men fan så skönt det var efteråt!Hårt ska det vara! :)

Pillan och jag har haft en helmysig kväll,med massa snack,USA-prat och Desperate!Lite massage blev det också;)

Alldeles nyss hjälpte jag henne att skrapa rutorna i flipflops. - normalt.

23 dagar till julafton.

RSS 2.0