Middag på Snaps i sommarkvällen!

Med fina vännerna Caroline och Natalie. Snaps Caesarsallad är gudomligt god!Och de är verkligen generösa med maten! Detta behövdes för att liva upp den arbetande vardagen :)

Bara en massa död.

Amy Winehouse är död. Ursäkta, men var det någon som trodde att hon skulle få ett annat öde än att dö alldeles för ung? Antagligen inte.

Men något som är så jävla hemskt är massmorden och explosionerna i Norge! Hur kan man göra något sådant? Det enda vettiga svaret är att man är grovt psykiskt störd. Man slutar aldrig förvånas. Och det känns inte riktigt okej att något sådant här händer så nära oss. Man skulle kunna tro att det aldrig skulle kunna hända något liknande i Sverige, eller i Norden överhuvudtaget. Men man ska aldrig säga aldrig.
Känner bara djupt medlidande till alla drabbade och de sina. Det här är helt sjukt. Hoppas det är den rätta gärningsmannen och att han aldrig mer får se dagsljus!

Satan i gatan!

Jag har en fetisch för kallrökt lax och ägg. Och avocado och keso. Vilken tur, för det är mycket av det jag kommer äta inom den närmsta framtiden. För här ska kilona rasa och jag ska komma i form igen. Jag kan knappt se mig själv i spegeln utan att må dåligt. Motivationen är också på topp! Det är då saker och ting funkar. Nu ska bara mitt jävla nageltrång försvinna så ska jag springa också, tills dess blir det powerwalks och hemmaträning. Jag vill ha ett hopprep. Och hantlar, alternativt en skivstång. Helst det sistnämnda.

Snart tjejmilen också. Förväntar mig nytt personbästa i år.


Dagen har för övrigt spenderats på jobbet mellan 7 och 14.30. Därefter Hånö, på min systers och Mickes landställe med mormor o morfar. Och mamma o Stefan. Grillmys i solen.Puss!

Ego-boost!

Inget bloggande på en månad. Varför? Jag har helt enkelt inte haft lust, och så har jag haft annat att göra. Varit på Ibiza till exempel. Det berättar jag om vid senare tillfälle.

Nåväl.

Nu jobbar jag igen efter viss ledighet. Känns bra med lite struktur på vardagen igen.
Idag fick jag äntligen veta att jag fick delegering (trodde inte att jag inte skulle få det i och för sig), men eftersom Sjuksyrran som höll i provet/kursen varit på semester har jag inte fått veta resultatet. Och tydligen har ingen annan sjuksyrra kunnat hjälpa mig med att få reda på det? Sjukt system.
Jag hade iallafall fått utmärkt resultat på provet! Inget behövdes gå igenom då det inte var några konstigheter alls. Dessutom fick jag massor av beröm av henne och utlåtanden som var riktigt kul att höra! Lite peppning helt enkelt! Även om man själv vet att man gör ett bra jobb behöver man faktiskt får höra det ibland också. Och det med råge. EGO-boost är alltid bra för sinnet! :)Elsa

Lilla Elsa bor hos mig i en vecka. Världens mysigaste och roligaste kattunge! Vet inte om jag lämnar tillbaka henne ;)


RSS 2.0