Sista dagen i Sverige!

Imorgon vid den här tiden landar vi strax på Ibiza! Ska bli så sjukt härligt med massa sol, turkost vatten och fiiiiinfina sandstränder! En del festande på det så blir semestern fulländad! Längtar efter att vara solbränd, dansa mig svettig (som om man inte blir det på Sveriges dansgolv,men det är en helt annan grej utomlands ju), och så längtar jag fruktansvärt efter att bara kunna gå ner 50 m till stranden eller till poolen...Ååååh!! I love it!

Nu är allt färdigpackat och jag hoppas att jag fått med mig allt. Har aldrig packat såhär lite, känns som att något fattas då jag alltid har dubbelt så mycket packning än vad jag kanske egentligen behöver ;)
Men bara jag har pass, pengar och bikinin så klarar vi oss!


L Ä N G T A R !


Nu börjar resfebern smyga sig på.....

Packa..Jaha?

Jag åker visst utomlands om 2 dagar. Eller det är ju bara en hel dag kvar imorgon, sen åker vi från Gnesta ca 10.30 på fredag.. Jag har inte börjat packa.. Och jag vet knappt vad jag ska ha med mig??!! Varför så svårt? Jo, för att jag ska försöka minimera innehållet från typ 7 par skor till minst hälften och inte ha dubbla outfits till varje kväll. Det får bli en outfit/kväll och en extra för valmöjlighetens skull...

Men lite har jag iallafall styrt upp såhär innan.

- Resorb (Vätske och saltbalans)
- Alvedon (Vet man aldrig när man behöver)
- HAWAIIAN TROPIC (Lagret med sololja är påfyllt)
- Uppdaterad musik i Ipod:en
- Batterier till kameran
- 2 böcker att läsa på flyget (och stranden?)

Tvättmaskinen går för fullt så ikväll har jag iallafall kläder att välja på. Har hängt fram 2 klänningar att ta med.. Och en topp.. Vi får se vad det blir. Jag hinner nog packa om väskan både 2 och 3 gånger innan jag åker.. Suck!Tisdag,onsdag,torsdag......På fredag smäller det!

På fredag flyger jag, Natte och Issen till IBIZA! Alltså Ibiza, hallå!Det kommer bli galet kul!!!

När man tror att allt är lugnt och lyckan har infunnit sig..

..Dyker du upp där! Jämt, jämt, jämt! Varför måste du förfölja oss i livet efter allt? När det har varit lugnt ett tag, när man äntligen börjat känna sig lycklig. Man har nästan, eller för tillfället glömt dig.. Då kommer smällen i ansiktet! Olika varje gång, men det är som att du aldrig vill att vi ska glömma dig. Och du vill definitivt inte att vi ska vara lyckliga igen. Försvinn ut ur våra liv en gång för alla!

RSS 2.0