Usa

Efter ett ganska långt uppehåll utav uppdatering av bloggen då jag som ni vet, varit i Usa och inte velat sitta vid datorn hela tiden. Och dessutom har jag varit sjuk sedan jag kom hem, men nu ska jag försöka beskriva den absolut bästa resan i mitt liv.



Vår resa börjar ca 05.00 tisdagen den 9 februari..Jag sov nog bara en timme innan jag skulle upp då jag alltid är orolig för att jag ska försova mig och missa planet när jag åker någonstans.Dessutom ville jag ju umgås med Kristoffer så mycket som möjligt;)
Stefan hämtade upp mig och vi begav oss mot Arlanda..Min väska vägde 22 kg,man får ha med sig 23 till Usa sen blir det övervikt.Vad fan,jag har ju aldrig packat så här lite?!
Nåväl,jag klarade mig och alla andra likaså.Vi klarade oss också igenom alla säkerhetskontroller och visiteringar mm. Vad annars?:)

När planet väl lyft väntade en ca 9 timmars resa till Chicago där vi var tvungna att mellanlanda och byta plan till Las Vegas.Vi hade dock mer tur än Pillan och co. och missade inte planet,vi hade god tid på oss!
Efter 4 timmars flygning var vi nu i Las Vegas!ÄNTLIGEN!Hämtade ut vår fina hyrbil och körde till The Strip och vårat hotell.Rätt slitna(jag sov en timme under alla flygtimmar) checkade vi in och åt mat,inte så mycket mer.
Nästa dag börjar resten av allt!Åååh vi har gjort så mycket och allt har verkligen varit helt jävla UNDERBART!

Vi har gått fram och tillbaka längs hela The Strip(det tar sin lilla tid),SHOPPAT,SHOPPAT,SHOPPAT,Varit på Madame Tussaude,varit i Red Rock Canyon (mindre berg tillhörande Grand Canyon) ätit fantastiska middagar,ätit jävligt onyttig mat och jag och Martin har dessutom varit olagliga.Jag har köpt ut alkohol och vi har druckit den på öppen gata.Oooops!;)
Detta var de första dagarna vi var i Las Vegas, sedan begav vi oss till vårat andra hotell där vi skulle bo tillsammans med våra svenska släktingar och resten av bröllopsgästerna.

GAAAAAH!Det var det finaste hotell jag bott på,LYX!5-stjärnigt, de körde fram bilen, SPA avdelning ingick and so on..och rummen..Man vill ju inte bo med sämre standard än det här i framtiden,nu ligger ribban HÖGT!
Och det var så kul att träffa släktingarna,och Erin(Thomas fru nu)!Long time no see!Det får vi bli bättre på,jag kommer tillbaka och det snart!:)

Fredagen,alltså första kvällen var vi på italiensk restaurang med släktingarna och brudföljet.Tänk rehersal dinner.Mmm..Hummer blev det för mig! Fint ska det va. Och gott ska det va!
Vi fortsatte till hotellet där vi spelade lite på Casinot och jag och Karin gick en sväng till en nattklubb.

Dagen efter gick vi upp tidigt för att njuta av solen och alla pooler.. Ååh så SKÖNT det var att ha på sig bikini och bara ligga i en solstol..Det är guld värt!
Sedan blev det ju självklart stress,stress,stress när vi skulle göra iordning oss till bröllopet.Men i tid hann vi och fina var vi:)
Och bröllopet!Åååh så fint det var,så vill jag också gifta mig..Lite mer amerikanskt..Ceremonin tar ca 10 min och man säger det viktigaste,inget tjafs om gud här inte.Och utomhus!Festen och middagen var också jättekul och så fint!Och rörande,Thomas(mammas kusin och brudgummen) pappa kunde inte närvara vid bröllopet då han är för sjuk..Men han hade skrivit ett otroligt fint men känsloladdat brev som lästes upp..Inga ögon var torra efter det.
Fantastiskt god mat, är det något amerikanare kan så är det kött!Mmmm!Och resten av kvällen bjöd på en massa dans och skratt och bara LYCKA helt enkelt.
Dagen efter var vi också uppe tidigt vid poolerna och spaet,man måste passa på att njuta;)


Efter att ha kramats och sagt hej då för den här gången med alla släktingar så var det dags att hoppa in i bilen eftersom vi skulle bila till Los Angeles.Jag i framsätet eftersom jag faktiskt är den med bäst lokalsinne och bästa kartläsaren,därmed basta!:)Och det är något alla måste göra någon gång,bila genom Usa..Att se allt från Neonljus och fart o fläkt till ingenting!Bara öken och små hyddor där de säkerligen bor ca 10 pers i varje..Det finns så mycket orörd natur i Usa..Och allt är så fint..och alla berg!Och efter väldigt mycket ingenting helt plötsligt komma till en av världens största städer.


Haha,eftersom vi bott så flott innan var ju inte hotellet i Hollywood alls i samma klass;)Nej men det var fint det också.Pool men inget spa.
Och vad gjorde vi i LA?Vi bodde mitt i Hollywood och var där mest också,vi har sett Hollywoodskylten (of course),gått på walk of fame,SHOPPAT,SHOPPAT,SHOPPAT,sett en kolibrie,varit på Warner Bros,varit på Universal Studios (Jag har minsann varit på Wisteria Lane mina kära Desperate Housewifes vänner!),ätit god mat,kollat den otroliga utsikten från Mulholland drive mm..Och jag säger bara det, åker ni någon gång till LA måste ni besöka Warner Bros och Universal Studios,det är värt pengarna och det måste upplevas..Så häftigt att se där de spelar in verkligen nästan ALLA filmer och serier och hur allt är uppbyggt mm..Tex. är true blood och Jurassic Park inspelade i samma skog,i princip alla filmer är inspelade där och husen är bara fasader,allt är bara fejk;) Förutom wisteria Lane som faktiskt är ett riktigt uppbyggt kvarter,dock mycket mindre än vad det verkar. Och just det,jag har varit inne i 2½ men's studio också.
Jag åkte ju också till Santa Barbara och hälsade på Pillan!Det var jättekul!Dock blev det bara en kortis men nästa visit blir längre vill jag lova!Men vi hann med en utgång iallafall,det var nice!Och stoooora Margarithas!De bodde hur fint som helst,och vilken utsikt!Och Hela SB är ju så mysigt..ååh jag ska flytta dit!Och nu har jag varit i The Pacific ocean;)
Kändes inte så konstigt att träffa Pillan,som vanligt.Eller det kändes inte som att jag var i Usa iallfall..typ Gotland eller bara att det var sommar:)Och hörrni mina vänner,hör och häpna!Pillan har blivit en fartdåre!Hon kör som fan,flyger tom. över vägkrön!Hahaha :)

Nu blev det väldigt,väldigt mycket text..men det finns inte tillräckligt många ord som kan beskriva denna resa!Mitt livs bästa,och det kommer vara svårt att slå detta!Det var så skönt att åka iväg hela familjen,lämna allt det onda hemma och bara njuta..Och det har jag gjort!Jag kan faktiskt säga att jag varit lycklig under den här tiden också..det var längesen!
Jag har ju självklart saknat Kristoffer också,men vi har haft så sjukt mycket att göra från morgon till kväll som tur var så det har knappt funnits tid till att sakna;)
Och det var så otroligt kul att träffa alla släktingar och Erin,och alla andra och så såklart!Och Självplart Pillan:):)

Allt har verkligen varit toppen med denna resa,och jag älskar Usa!Det enda negativa är maten..allt är verkligen sötat eller flott..det går inte att äta nyttigt om man inte köper maten själv och lagar..men men allt kan inte vara perfekt;)
Men vädret hörrni,vädret!Åhh vilken tur vi hade!Innan vi åkte var det max 15c och typ regn..När vi var där hade vi uppemot 30c de sista dagarna och innan det runt 20c och upp..Och SOOOOOOL hela tiden!Vädergudarna måste ha vetat att soldyrkaren själv skulle komma för nu är det lika dåligt väder där igen!Moahahaha ;)


TACK MAMMA OCH STEFAN FÖR VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP OCH RESA!JAG KOMMER ALLTID,ALLTID ATT VARA SÅ OTROLIGT TACKSAM FÖR DETTA!OCH TACK ALLA MINA SYSKON SOM OCKSÅ GJORDE DEN UNDERBAR!JAG ÄLSKAR ER!<3

Ps.Kommer lägga upp massa bilder på facebook snart! Ds.


































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0